Vakmensen nodig?

Bent u op zoek naar nieuw personeel?

Wij van Vebri Work helpen jou aan échte vakmensen. Zoek je personeel in de industrie, logistiek, productie, groenvoorziening of bouw? Wij kennen de juiste mensen of gaan op zoek naar passende mensen voor jouw bedrijf. We gaan graag voor je aan de slag! Meer weten? Neem contact met ons op.

Bouw/afbouw

Al sinds wij ons kunnen herinneren is er behoefte aan hardwerkende bouwers en dit gaat volgens ons in de komende jaren alleen maar toenemen. Zijn jullie op zoek naar vakmensen voor een project? Dan staan wij voor jullie klaar! Wij begeleiden bij het vinden van vakbekwame timmerlieden, metselaars, stukadoors, tegelzetters of schilders. Allemaal gemotiveerde aanpakkers met twee rechterhanden. Precies wat jullie nodig hebben om het project krachtig af te leveren. Zoek je ander gespecialiseerd personeel voor in de bouw of afbouw? Wij zetten ons grote netwerk graag in om de juiste match te vinden.

Wij helpen grote en kleine bedrijven in heel Nederland aan vakmensen. Dat geldt voor zowel ervaren als beginnend vaktalent. Soms voor korte duur, maar vaak voor langere duur. Onze huidige opdrachtgevers zijn bedrijven die goed bekend staan op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en afbouw. Zijn jullie binnenkort ook een van deze toonaangevende bedrijven met goed personeel?

Onze uitzendkrachten zijn voorzien van eventueel gereedschap, werkkleding en VCA.

Productie

Zoeken jullie productietalenten? Dan hebben wij een uitgebreid netwerk waarmee we jullie kunnen helpen aan het juiste personeel. Onze assemblagemedewerkers, productiemedewerkers en operators zijn allemaal gemotiveerde aanpakkers die zich 100% inzetten voor de projecten die ze mogen doen. Ook als jullie zoeken naar andere vakmensen voor productiewerkzaamheden zijn jullie bij ons aan het goede adres. Ook wij zetten ons voor de volle 100% in om jullie te voorzien van de beste medewerkers.

Zoek je medewerkers met andere specialisaties in de productiebranche? Dan zetten wij ons grote netwerk graag in om de juiste vakmensen te vinden. Wij helpen grote en kleine bedrijven door heel Nederland aan de beste vakmensen. Soms tijdelijk, maar vaak voor de langere duur. Wij doen ons uiterste best om zowel de werkgever als de werknemer van een fijne samenwerking te voorzien.

Logistiek

Wij helpen graag talentvolle en flexibele medewerkers te vinden in de logistieke sector. Hebben jullie behoefte aan betrouwbaar personeel dat goed past binnen de organisatie? Dan zetten wij ons netwerk graag in om de juiste mensen te vinden. Dit kan gaan om een tijdelijke klus of een langdurige samenwerking. De ervaring leert dat tijdelijke klussen vanwege het fijne contact overgaan in een langdurige samenwerking, en dat is precies waar we bij Vebri Work naar streven.

Metaal

Ook in de metaalsector zijn echte vakmensen onmisbaar. Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker in de metaal? Raken vacatures maar niet vervuld en komen machines stil te staan? Wij helpen graag zoeken naar vakmensen met een passie voor metaalbewerking. Metaalbewerkers die oog voor details hebben en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Mensen van wie techniek een echte passie is en die zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken. Wij bespreken graag jullie wensen en de benodigde specialisaties. Vervolgens gaan wij op zoek naar medewerkers uit binnen- en buitenland om jullie lege plekken te vervullen.

Techniek

Ontdek de perfecte match voor jouw technische team! Wij helpen jouw bedrijf graag aan technisch personeel in de installatietechniek en elektrotechniek. Of je nu een elektromonteur, cv-monteur, loodgieter of luchtkanalenmonteur nodig hebt, wij regelen alles van A tot Z. Waarbij wij onze uitzendkrachten voorzien van werkkleding, gereedschap, vervoer en een VCA. Wij leveren vakmensen in verschillende branches zoals woningbouw, utiliteit, industrie en scheepsbouw.

Neem contact met ons op

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Vebri Work vind je elke dag nieuwe vacatures door het hele land, dus ook bij jou in de buurt. Wil je een keer sparren of heb je vragen? Bel, mail of app ons. Of kom gezellig langs in Vorden voor een kop koffie.