Over ons

Wat doen we voor je?

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van vakbekwaam en hardwerkend personeel. Met meer dan 12 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we het juiste personeel op een passende plek krijgen. Daarbij leggen we de wensen van de werkgever en de wensen van de nieuwe werknemer(s) naast elkaar, alleen op deze manier maken we de best mogelijke match.

Zoek je vakmensen? Dan helpen wij je met veel plezier verder. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij snel die perfecte match waar je naar op zoek bent. Wat je als opdrachtgever van ons kunt verwachten? Een bemiddelaar en uitzendbureau dat écht naar jouw wensen luistert, nationale en/of internationale vakmensen die de gewenste taal spreken en een bak aan ervaring in de uitzendbranche. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland.

Wij zetten ons het hele proces in: van A tot Z en soms nog wel een stukje verder. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat werknemers vanaf het eerste contact met ons weten waar ze aan toe zijn en houden werkgevers volgens de gemaakte afspraken op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij proberen daarom minimaal eenmaal in de twee weken langs te komen om te kijken hoe alles gaat. Voor ons staan de wensen van werkgever en werknemer op één. Wij werken dus ook graag samen met partijen die een transparante werkwijze hebben.

Hoe is Vebri Work ontstaan?

Wij, Nick en Tom, zitten samen al meer dan 12 jaar in de uitzendbranche. Dat ons werk aan ons hart ligt, is dus wel duidelijk. Begin 2022 besloten we om samen in het diepe te springen en samen een bedrijf te beginnen: Vebri Work. Met Vebri Work hopen we iedereen te voorzien van werknemers of werkgevers. Wij weten wat we van elkaar kunnen verwachten en waar onze kwaliteiten liggen.

Certificeringen

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom hebben zowel onze backoffice partner als wij verschillende certificeringen. Onze partner heeft een NEN-4400-1 certificering, een SNA-keurmerk en zijn lid van de NBBU. Al onze uitzendkrachten vallen dan ook onder de NBBU CAO. Daarnaast zijn wij VCU gecertificeerd.

Meer over ons weten? Neem contact op!

Neem contact met ons op