Rachel van der Horst

 

Mijn naam is Rachel van der Horst, ik ben 33 jaar geleden geboren in Zutphen. Waar ik – na een aantal jaren in andere provincies te hebben gewoond – sinds kort weer woonachtig ben.

Binnen Vebri Work ben ik verantwoordelijk voor de backoffice, oftewel de administratieve zaken. In deze functie sta ik in direct contact met arbeidskrachten met betrekking tot de contractering, verloning en alle administratieve vragen die hieruit voortkomen. Ook speel ik een administratieve rol binnen de onboarding van nieuwe inleners. In ons team staan alle werkzaamheden met elkaar in verband en werken we dan ook veel samen aan gemeenschappelijke doelen: tevreden werknemers en werkgevers. Iedereen kent hierbij zijn/haar eigen rol en verantwoordelijkheden, is daarbij goed op elkaar ingespeeld en tegelijkertijd altijd bereid om elkaar te helpen waar nodig. De sfeer binnen Vebri Work is informeel. Er wordt hard gewerkt maar ook veel plezier gemaakt.

Op kantoor ben ik aanwezig op de maandag, woensdag en vrijdag. Naast mijn werkzaamheden binnen Vebri Work ben ik een communicatieprofessional in opleiding. De dagen dat ik niet aanwezig ben op kantoor besteed ik dan ook veelal aan mijn studie richting Communicatie. Ook ben ik graag buiten in de natuur, in eigen tuin om te (moes)tuinieren of op de mooie Veluwe of in het Limburgse landschap om te wandelen met de hond. De verzorging van de kantoorplanten valt dan ook onder mijn verantwoordelijkheid.

Waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken? Goede sushi of een actieve citytrip. Mijn motto is: “niet geschoten, is altijd mis”. Wanneer je niet probeert, gebeurt er namelijk ook niets.

Neem rechtstreeks contact op met Rachel