Tobias Otten

Mijn naam is Tobias Otten, 24 jaar en woonachtig in Barchem.
Binnen Vebri Work ben ik werkzaam als junior accountmanager. Dit houdt in dat ik mij bezig hou met het werven van klanten en de juiste kandidaten aan de juiste klant te koppelen.

Na mijn opleiding als verkoopspecialist ben ik werkzaam gebleven in de verkoop. Het leukste aan mijn werk vind ik het onderhouden van relaties met de klanten. Wat mij uitdaagt in het werk is om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen.

Waar ik voldoening uithaal is dat de klant mij het vertrouwen geeft om de juiste kandidaten te koppelen aan hun organisatie. Over 5 jaar hoop ik een stuk meer ervaring opgedaan te hebben in het vak waarin ik nu werkzaam ben. Vebri Work geeft mij de mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen en om te groeien binnen het bedrijf. Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiaste leergierige jongen die zeer betrouwbaar is, dit is dan ook meteen mijn meest waardevolle eigenschap: betrouwbaar zijn.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. ’s Nachts kun je mij wakker maken voor een wintersportvakantie. En mijn lijfspreuk? Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Neem rechtstreeks contact op met Tobias