Tom Veeze

 

Mijn naam is Tom Veeze, ik ben 32 jaar oud en kom uit Lochem. Samen met mijn vrouw en dochter woon ik nog steeds in Lochem. Als eigenaar van Vebri Work houd ik mij voornamelijk bezig met klantenwerving, het plaatsen van kandidaten, de administratie en het verder uitbouwen van ons bedrijf.

Tijdens en na mijn studie stage- en werkplekken verschillende facetten van de bouw gezien. De ervaring die ik hierin opgedaan heb in combinatie met mijn ervaring in de uitzendbranche gebruik ik nu om mijn eigen onderneming op te bouwen. Ik wilde altijd al zelfstandig ondernemer worden en met de oprichting van Vebri Work heb ik mijn passie gevonden. Het leukste aan mijn werk vind ik het matchen van de juiste kandidaat aan het juiste project of opdrachtgever. En natuurlijk is uiteindelijk het doel om een duurzame lange termijn relatie aan te gaan, met zowel opdrachtgever als uitzendkracht. 

Waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken? Een wintersportvakantie! Ook vind ik het heel gezellig om mijn vrienden en familie om mij heen te hebben. Als sociale en enthousiaste aanpakker durf ik elke uitdaging aan te gaan!

Neem rechtstreeks contact op met Tom